Fisioteràpia a domicili a Barcelona

Ja estem a Barcelona!

Des UrbanFisio ens alegra comunicar-te que ja donem servei de fisioteràpia a domicili a Barcelona. A partir d’ara, podràs reservar cita de forma senzilla a través del nostre web o trucant-nos al telèfon 911.238.934.

Servei de fisioteràpia personalitzat i de qualitat, de 09:00-22:00 de dilluns a diumenge.

Comptem amb un gran equip de professionals que s’adaptaran als teus horaris i necessitats, només has de dir-nos l’hora i el lloc on vols que anem, els nostres fisioterapeutes porten tot el material necessari per realitzar el tractament.

Gran equip de professionals cuidant de la teva salut.

Tots els nostres fisioterapeutes són fisioterapeutes col·legiats i amb experiència, recolzats sempre per la resta de l’equip de Urbanfisio, i amb experiència en camps com la fisioteràpia esportiva, respiratòria, traumatològica i neurològica. Realitzaran una avaluació, tractament i seguiment personalitzat si aquest fos necessari tenint en compte les necessitats de cada pacient.

Còmode i assequible

Pots contractar els nostres serveis de fisioteràpia a domicili a Barcelona registrant mitjançant la nostra web de manera senzilla, o trucant-nos per telèfon al 911.238.934.

Pots consultar els preus per sessió i els bons disponibles en aquest enllaç

Si tens qualsevol dubte o consulta, no dubtis en fer-nos-arribar.

Artículos relacionados